maanantai 30. toukokuuta 2016

Urheilullisia uutisia

Ollaan tässä viimepäivinä suunniteltu, että kesä menis urheillessa. Joten tuumasta toimeen. Perjantaina oltiin aamutuimaan koirapuistossa poikien kanssa ja Kingi saikin kaverin, Karkeakarvaisen mäyrispojan. Ehkä tulivat niin hyvin toimeen kun toi meidän Kinkku on leikattu yksilö. Ransu sitten taas normaaliin tapaan kierteli ja kaarteli tätä mäyristä ja välillä kävi pelko hyökkäilemässä ja räksyttämässä, siinä vaiheessa päätin napata koiran haltuuni ja antaa Kingin ja mäyriksen leikkiä. Toisella puolella koirapuistoa on erikseen aktivointipuisto, jossa myös piipahdettiin, kun Kingin kanssa on tuota Agilitya pienimuotoisesti harjoiteltu pienestä asti. Aluksi Kingi ei meinannut tajuta Puomia, kun sitä ei olla koskaan päästy kokeilemaankaan. Oli hauskaa ja Ransukin vähän opetteli Agia. 

                                       

Seuraavana päivänä mentiinkin sitten Suodenniemelle Kelatien pihakirppikselle myymään joitain tavaroitamme ja voitolle jäätiin bensakulujenkin jälkeen. Kirppiksen jälkeen ehdittiin peseen oma sekä porukoiden auto. Ei kyllä silti uskois, on taas ihan siitepölyn peitossa.







Tästä suunnattiin Poriin kiireellä, koska tarkotus oli mennä kaveriporukalla pelaamaan Frisbeegolfia, mutta kaikki ei mennytkään ihan niinko piti. Ensinnäkään ei löydetty koko paikkaa ja pyörittiin ympäriinsä ja päätettiin lopulta mennä kotiin hakemaan koripallo mukaan ja etsiä joku kenttä missä vähän heitellä. Semmoneha löyty sit Isomäestä ja mentiin sinne pelailemaan. Oli pitkästä aikaa kivaa, tosin mä en vieläkään ilmeisesti ymmärrä ettei mun kroppani ole samassa kunnossa kuin kymmenen vuotta sitten ;D Otin yhden syötönkin jotenki huonosti kiinni ja seuraavana päivänä oli sormi ihan turvonnu eikä liikkunu mihinkään. Totta puhuakseen jokaikistä ruumiinosaa kolottaa vieläkin... Huhhuh, on toi urheilu vaa rankkaa, mut se jos joku pitää mielen kasassa ja aiotaan lisätä liikuntaa entisestään. Oltiin illalla sit vielä kylässä frendien luona ja hauskaa oli :)


                                                                                                                                                                                 

Ai niin, Suvi sai tahtonsa läpi ja ostettiin sille siisti Star Wars Säbäkypärä.

oha se ny hieno














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti